Akasya Koleji Mezunları

2019-2020 AKASYA KOLEJi 32. MEZUNLARI
Senelerce bir parçası olduğumuz, eğitim ve öğretimimizin her ilmeğinin özenle örüldüğü bir sistemde her gün ailemizden çok vakit geçirdiğimiz, ilk gençlik yıllarının tüm anılarını bünyesinde barındıran okuldan mezun olmak her zaman çok özel ve unutulmaz olmuştur. 2020 mezunları için ise bu yılın daha da unutulmaz olduğu bir gerçek.
Sevgili 2020 Lise mezunlarımız sizleri dört yıllık bir eğitimin ardından gerek eğitim gerek sosyal hayatlarınıza ve Akasya Koleji Mezunları arasına uğurluyoruz. Zaman içerisinde okulunuzdan donanımlı ve bilgi birikimi sağlam bireyler olarak ayrıldığınızı unutmamanızı istiyor, asıl zorlu ve bütünlemesi olmayan hayat sınavında da başarılı olacağınızı ümit ediyoruz. Çünkü sizler bu yıl insanın karşısına her an ummadığı durumların çıkabileceğini yaşayarak öğrenen bir nesil olarak hafızalara kazınacaksınız.
Sevgili 2020 Ortaokul mezunlarımız birlikte geçirdiğimiz, birlikte büyüdüğümüz, bilgi ve becerilerinizi üst dizey yetenekleriniz ile birleştirerek geliştirmek için tüm öğretmenlerimiz ve yönetimimiz ile hep yanınızda olduğumuz dört yıl geride kaldı ve sizleri bir üst eğitime uğurlamanın gururunu yaşıyoruz. Bundan sonraki eğitim hayatınızda da buradan aldığınız sağlam eğitim sayesinde önünüze çıkabilecek her türlü zorlukla baş edebilme yeteneğine sahip bireyler olduğunuz biliyoruz.
SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ, GELECEK SİZİ KORKUTMASIN! ÇÜNKÜ YARINLARA
ATTIĞINIZ İLK ADIMLAR SAĞLAMDIR… BİLİM VE İNSANLIK ADINA ÇIKACAĞINIZ