ONLINE EĞİTİM BAŞLADI

Özel Akasya Koleji Online Eğitim Sistemimiz

Pandemi süreciyle başlamış olduğumuz online eğitim sistemimiz, 17 Ağustos tarihi itibariyle yeniden başlamıştır. Özelleştirilmiş öğrenme ortamında, sanal sınıflar oluşturularak gerçekleştirilen uzaktan eğitim sistemimizde; öğrencilerimize okul ortamında olduğu gibi tam gün eğitim vermekteyiz. Derslerimiz telafi eğitimi ile başlayacak, ardından yeni dönem derslerine hazırlık yapılacaktır. Bu süreçte öğrencilerimizin ihtiyacı olabileceği düşünülen telafi dersleri destek notları ise öğretmenlerimiz tarafından hazırlanıp, online olarak öğrencilerimize ulaştırılmıştır.

24 Ağustos tarihinden itibaren ise Bakanlık izni ile 8 ve 12. sınıf öğrencilerimiz okula gelmeye başlayabileceklerdir. Bu bağlamda sınıflarımız öğrenci sayıları göz önünde bulundurularak oluşturulmuş; hijyen bakımından her türlü önlem alınmış bulunmaktadır.

24 Agustos 2020