Akasya Koleji 2018 Mezunları

2017- 2018 Lise Mezunlarımızı güzel bir gece ile uğurladık. İstanbul Boğaziçi'in eşsiz manzarası eşliğinde düzenlediğimiz mezuniyet gecemiz için Feriye Palace'ı tercih ettik. Henüz gün batmadan başlayan gecemiz fotoğraf çekimi ve kokteyl ile başladı. Sonrasında İstanbul manzarası eşliğinde yenen leziz yemeklerin ardından eğlenmeye başlayan gençler unutulmaz bir gece yaşadılar. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve müdürümüz eşliğinde gerçekleşen geceden herkes yorgun ama mutlu ayrıldı. Yıllardır birlikte büyüdüğümüz evlatlarımızın mutluluğu bize de mutluluk kattı. Umarız ki bundan sonraki hayatları da bu gece gibi pırıl pırıl ve neşe dolu olur diyerek üniversite sınavına girecek öğrencilerimizi başarı dileklerimizle uyguluyoruz.

30 Haziran 2018