ÖZEL AKASYA LİSESİ 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI TÖRENİ

Akasya Koleji öğretmen ve öğrencileri 19 Mayıs 2019 Mustafa Kemal’in Samsun’da tutuşturduğu kurtuluş meşalesinin Anadolu’da elden ele, gönülden gönüle dolaşmasının 100. yılına ulaşmasını coşkulu bir törenle kutladık.

Müdür konuşmasının ardından günün anlam ve önemini anlatan, Sosyal bilgiler zümre öğretmenlerimizin hazırladığı barkovizyon gösterisini Lise Medya kulübü öğrencilerimizden dinlediğimiz Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ile Gençliğin Ata’ya Cevabı takip etti. 9A ve B sınıfı öğrencilerimizin İngilizce kulüp öğretmenleri yönetiminde hazırladıkları kısa filmlerin izlenmesinden sonra çeşitli etkinlik ve yarışmalarda ödüle layık görülen öğrencilerimize madalya teslimleri yapıldı Edebiyat öğretmenleri yönetiminde Lise Tiyatro kulübümüzün canlandırdığı Samsun’dan Anadoluya Bir Güneş Doğdu adlı oyun sergilendi. Müzik öğretmenimiz Tolga Volkan Kılıç yönetiminde 10 A sınıfı öğrencilerimizden oluşan koro ile tören sona erdi.

20 Mayis 2019