Seminer Dönemi Öğretmen Eğitimi

Akasya Koleji ailesi olarak her yaşta öğrenmeye ve kendimizi geliştirmeye önem veriyoruz.
Kurulduğu günden bu yana yurtiçi ve yurtdışı çeşitli performans, atölye ve organizasyonlar gerçekleştiren; Uluslararası İstanbul Doğaçlama Tiyatro Festivali ve Uluslararası İstanbul Hikaye Anlatıcılığı Festivali'nin organizasyonunu ve ev sahipliğini yürüten ve 2008 yılından bu yana yurtiçi ve yurtdışında çeşitli performans, atölye ve organizasyonlar gerçekleştiren İstanbulimpro’nun kurucuları olan Zeynep Öztürk Tarhan ve Koray Tarhan okulumuza konuk olarak öğretmenlerimiz ile eğlenceli ve öğretici etkinliklere imza attılar.
Doğaçlama, ritim, kişiler arası iletişim, senkronize olmak ve yaratıcılık ile ilgili fiziksel aktiviteler eşliğinde gerçekleşen eğitimde öğretmenlerimiz keyifli saatler geçirirken bedenlerini doğru kullanma ve odaklarını doğru yönetme konusunda da farkındalıklar kazandılar.
Gerek derslerde ve okul törenlerinde gerekse günlük hayatlarında kullanacakları birçok yeni tecrübe ile yollarına devam eden öğretmenlerimize ve bu saatleri bizimle geçiren İstanbulimpro’nun kurucularına teşekkür ediyoruz.

11 Kasim 2019